storitve

Izbirajte med številnimi stili in materiali

Notranja vrata akcija so odlična priložnost, da najdete popoln kos opreme za svoj dom po ugodni ceni. Ne glede na vaš stil in potrebe, boste našli številne možnosti za izbiro, ki bodo ustrezale vašim željam. Od lesenih do steklenih in aluminijastih, našli boste široko paleto materialov in modelov, ki bodo zadovoljili vaše potrebe. V tej objavi bomo podrobneje razpravljali o različnih možnostih, ki jih ponujajo notranja vrata akcija in ugodni popusti. Tako boste lahko lažje izbrali popoln tip za vaš dom.

notranja vrata akcija.1

Številne možnosti za izbiro

Notranja vrata akcija vam omogoča, da boste našli številne možnosti za izbiro, ki bodo ustrezale vsakemu stilu in potrebi. Lesena so tradicionalna in dodajo toplino in udobje vašemu domu. Steklena so sodobna in svetla, zagotavljajo pa tudi zasebnost. Aluminijasta  so zelo trpežna in vzdržljiva, zato so idealna za vse, ki iščete dolgo trajnost. Poleg različnih materialov, lahko izberete tudi med različnimi barvami in modeli. Od belega do črnega, od klasičnega do sodobnega, našli boste pravi model za svoj dom. Pred nakupom je smiselno tudi preveriti, kakšna je za notranja vrata akcija, saj lahko nekaj tudi prihranite. Lahko se tudi odločite za taka z okrasnimi vzorci ali dekorativnimi elementi, ki bodo še dodatno okrasili vaš dom.

notranja vrata 1

Kako izbrati prava za vas?

Krilna so najbolj priljubljena za stanovanja in hiše. Sistem odpiranja je preprost – zgolj z uporabo kljuke. Pri tem pa je nujno potreben vratni podboj, na katerega so pritrjena. Širine podbojev so različne in so odvisne od stene, na kateri so nameščena vrata. Širine se lahko gibajo od 85 do 175 mm, v nekaterih primerih pa so lahko širine tudi širše, do 300 mm. Ne glede na vaš stil in potrebe, notranja vrata akcija in ugodni popusti ponujajo številne možnosti za izbiro, ki bodo ustrezale vašim željam. Zato ne oklevajte in si oglejte ponudbo, da najdete popolna za vaš dom.