šport in prosti čas

Izberite edinstvena in koristna valentinova darila

Ponovno se približuje praznik zaljubljenih in z njim prikupna obdarovanja, ki bližnjega presenetijo, nasmejijo, ali spravijo ob solze sreče. Da bodo tudi letos ugodna valentinova darila več kot uspešna, pa lahko svoji izbranki podarite darilo doživetja, kot je učinkovita anticelulitna masaža.

Ker je to zdravstvena tehnika, ki temelji na masaži občutljivih predelov, bo učinek videla že po prvih nekaj terapijah. Tako se bo odlično odstranil videz pomarančne kože, zaradi katere je velik odstotek žensk, nezadovoljnih in nesamozavestnih. Podarite kakovost in izkušnjo, ki bo trajala!

Učinkovita anticelulitna masaža in njeni dolgotrajni učinki

Masiranje, ki s številnimi pripomočki tako rekoč razbija maščobne blazinice v notranjosti kože, je učinkovito, kadar se uporablja z metodama, kot sta kavitacija in LPG. To sta 2 popolnoma neboleča in nekirurška postopka, s katerima se izredno učinkovito lahko poslovite od pomarančne kože na predelih, kot so: noge, zadnjica, boki ter zgornji deli rok.

Kako pa anticelulitna masaža poteka?

Poznamo kar nekaj načinov, kako jo izvajati, vendar se je, za kaj najboljšo tehniko izkazala kavitacija. Tako imenovana zaželena metoda, po imenu kavitacija, je torej postopek, ki deluje s pomočjo koncentracije energije na točno določeno globino v tkivu, in tako zagotavlja selektivno razbijanje maščobnih celic v samem podkožju. Skozi nizkofrekvenčne ultrazvočne valove, ki imajo funkcijo topljenja, razbijemo maščobo v tekočino, ki se nato kar samostojno, preko naravnega procesa izloči iz telesa.

anticelulitna masažaPostopek je popolnoma neboleč in z njim se lahko učinkovito in dolgotrajno odstranijo lokalne maščobne obloge brez dolgotrajnega okrevanja.

Kateri deli se lahko s to metodo učinkovito »zdravijo« oz. oblikujejo?

  • Trebuh,
  • zadnjica,
  • stegna,
  • boki,
  • kolena ter
  • zgornji deli rok.

Ta anticelulitna masaža je primerna za vsakogar, ki želi izboljšati svoj videz kože in jo ohraniti napeto ter zdravo še dolgo časa. Rezultati so vidni že po prvi terapiji, vendar se za maksimalne rezultate priporočajo redni tretmaji, ki so razdeljeni na od 3 do 9 terapij.

LPG anticelulitna masaža

Prijetna, nežna in sproščujoča terapija, ki je koncentrirana na stimulacijo kože, je učinkovita tehnika, s katero lahko povrnete gladek in lep videz kože. Preko motorizirane lipo-masažne glave, povsem neboleče ter brez stranskih učinkov, stimuliramo kožo, da le-ta ponovno aktivira upočasnjeno celično aktivnost. Ko se celice prebudijo, kožo znotraj začnejo obnavljati, kar se odlično vidi na pomlajeni koži ter odlično preoblikovanem telesu.

Ta metoda potrebuje v povprečju 6 terapij, kjer se kakovostno odstrani tudi vse do 70 % maščobnih oblog in številni centimetri okrog občutljivih predelov.

K čemu ta masaža pripomore?

  • Zmanjšanju lokalnih trdovratnih maščobnih oblog,
  • omogoča vitkejšo, tonirano postavo z definiranimi konturami,
  • zagotavlja lepo in čvrsto kožo,
  • ter omogoča lahkotne noge in odlično preoblikuje postavo.

Da bodo valentinova darila resnično posebna, lahko storitev zapakirate v obliki darilnega bona, ki ga lahko vaš »valentinček« porabi v obdobju njegove veljavnosti (v povprečju od 6 do 12 mesecev). Zagotovo pa verjamemo, da ga bo izkoristila koristno in kar se da hitro.

Dan zaljubljenih in njegova moč

valentinova darilaValentinovo je praznik, ki ga mnogi obožujejo. To je dan, ko se ljudje izkažejo in svojim bližnjim podarijo darila, ki jih spomnijo na ta dan še dolgo časa. Če torej iščete edinstvena in koristna valentinova darila, potem ne boste zgrešili s tem, da podarite darilni bon z doživetjem ali zdravstveno metodo, kot je to na primer anticelulitna masaža.

Ta je na voljo v številnih wellness centrih in sprostitvenih klinikah. Lahko se izbere tudi nekoliko bolj ekskluzivno darilo, kot je npr. body wrapping ali presoterapija. To daje še dodatno sprostitveno izkušnjo in omogoča, da se obdarovanec počuti resnično sproščenega in posebnega.

V primeru, da želite podariti anticelulitno masažo kot valentinovo darilo, imate možnost izbrati tudi paket za več masaž. Le-to lahko vključuje tudi druge storitve, kot so npr. nega obraza ali limfna drenaža. Tako lahko zagotovite, da bo vaš dragi obdarovanec dobil popolno nego in se počutil resnično prerojenega.

Ugodna valentinova darila za različne regije

Načrtujete svojo boljšo polovico odpeljati na romantičen izlet, kjer ji boste nato podarili čudovita valentinova darila, ki med drugim vključujejo tudi kakovostno storitev, kot je anticelulitna masaža? Svetujemo vam, da si pogledate različne možnosti, ki jih določen kraj vključuje, da bosta lahko resnično izkoristila potencial izbranih daril in si privoščila prav tako kakšno skupno doživetje. Tako bosta lahko nizali spomine na čudovite dni, preživete v izbranem okolju.

Čudovit konec Slovenije je zagotovo primorje, kjer se bosta ob čudovitih sončnih zahodih lahko sprehodila ob plaži, palmah in zvokih morja. In ker spontanosti ni kraja, bodita nagajiva in si privoščita še kakšne globoko skrite želje, saj je življenje samo eno in ga je treba uživati v vsakem danem trenutku.

Podariti doživetje je lahko eden od lepših poklonov, ki ob enem zajema nežnost, sprostitev, pozitivne učinke, spomine in odklop od vsakodnevnega stresnega sveta. Kot izbrana masaža zagotavlja sprostitveno izkušnjo in izboljša videz kože, daje hkrati prav tako nepozabno in dolgotrajno darilo. Zato ne odlašajte več in podarite izkušnjo, kot je anticelulitna masaža, kar kot čudovita valentinova darila za svojega partnerja.