storitve

Novodobne naprave za prihranek časa in enostavnost

Zagotovo se vam je že zgodilo, da ste delali preko telefona in naleteli na dokument, ki bi ga morali natisniti, vendar vam telefon, kot je https://www.a1.si/samsung, ali sam tiskalnik, zaradi povezave nista omogočala te funkcije. Zaradi napredne tehnologije imamo sedaj na voljo že veliko možnosti in ena izmed teh je multifunkcijski tiskalnik z garancijo, ki se lahko preko bluetootha ali internetne povezave, enostavno poveže in vam omogoča hitro in nezahtevno dostavo želenih dokumentov.

Če ste torej v iskanju naprednih funkcionalnih naprav, ki vam prihranijo čas in vam omogočajo kakovostno dostavljanje dokumentov, boste v spodnjih vrsticah zagotovo našli informacijo, ki vam bo iskanje in sam nakup olajšala.

samsung fold4

Enostavna povezava: telefon Samsung in multifunkcijski tiskalnik

Kadar iščete enostavno rešitev za hitro prilagodljivost in široko uporabnost, izberite multifunkcijski tiskalnik, ki ima možnost povezovanja s številnimi napravami, kot je na primer telefon Samsung. To vam bo omogočilo vsestranskost, saj se boste lahko nanj povezali preko številnih naprav in s komando natisni, omogočili želen tisk dokumentov.

multifunkcijski tiskalnik

Kakšne so tukaj prednosti?

Največja je zagotovo dostopnost, saj vam ni treba vstati iz stola ali biti čisto zraven same naprave, saj telefon Samsung, v tem primeru poskrbi za vse potrebno. To vam daje svobodo, da se nahajate drugje in vseeno uporabite sladke sadove enostavne povezave.

Naslednje pa so tudi:

  • izjemna prilagodljivost,
  • različne možnosti dodelave izpisov,
  • navodila, kot so: faksiranje, skeniranje, tiskanje in kopiranje bo veliko lažje,
  • polnilo za multifunkcijski tiskalnik, kot je laser, drži tudi do 60 % več kopij (različno od velikosti tiskalnika: od 8.000 do 25.000 izpisov) kot tisti, ki imajo navadne kartuše,
  • povezava z različnimi napravami (telefon, tablica, prenosni računalnik) preko aplikacij in programov, kot so WiFi direkt, Google Cloud print in podobne.

Kakovostni multifunkcijski tiskalnik z garancijo

Ob besedi tiskalnik vsi pomislimo na navadno napravo, ki je na določeno število kopij, malo po-pavzirala, zatajila ali brizgala malenkost preveč črnila na priložen papir. V mislih pa imamo namreč drugo vrsto, in sicer multifunkcijski tiskalnik, ki v 80 % ponuja lasersko delovanje, kar pomeni, da je veliko manjša možnost, da packa črnilo ali da ostanete brez barve.

Namreč ta vrsta vsebuje črno-bel toner, ki zagotavlja tudi nad 20.000 natisov. In tudi ta je vsestranska, saj jo po želji lahko daste ponovno polniti in tako malenkost prihranite za nakup nove.

Printanje poteka hitro in kakovostno z natiskom prve kopije v 9,2 sekunde. Seveda se čas in kakovost razlikujeta od izbrane naprave, saj vsaka od njih ponuja svoje zmogljivosti. So pa takšni izdelki, kot je multifunkcijski tiskalnik, primerni za zasebno uporabo ter prav tako za mala, srednja in velika podjetja.

multifunkcijski tiskalnik4

Izbira pravega tiskalnika, glede na potrebe

Na trgu je danes na voljo že veliko različnih vrst izdelkov, ki se kar tepejo za vašo pozornost. Da pa bi izbrali tisto pravo, pa morate seveda vedeti nekaj metrik- ali potrebujete:

  • črno-bel ali barvni toner,
  • ena ali več predalov za liste,
  • samo print ali tudi scen, faks in kopiranje,
  • malo-formatni ali veliko-formatni tisk,
  • kupujete za malo, srednje, veliko podjetje ali zasebno rabo.

Z odgovorom na vprašanja boste bližje pravi izbiri in tudi veliko lažje vam bodo strokovnjaki na tem področju svetovali. Če pa ste že sami mali ekspert, pa lahko tudi brez pomoči seveda izberete napravo, ki bo tista prava za vaše potrebe in potrebe ter želje podjetja.

multifunkijski tiskalnik2

Telefon Samsung z možnostmi tiskanja

Glede na to, da se lahko preko mobilne naprave danes povežete že v skoraj vse baze podatkov, je to prednost, ki jo nudijo mnogi aparati, med drugim tudi telefon Samsung. Sam po sebi je zelo zmogljiv in preko različnih programov in aplikacij, ki se lahko naložijo na tak pametni telefon, nudi prav tako povezave, s katerimi vam omogoča enostavno upravljanje različnih naprav. Bodisi multifunkcijski tiskalnik, stroj in več.

S to storitvijo imate proste roke, da mu naložite delo, kjerkoli že ste, saj vse, kar potrebujete, je telefon Samsung, povezava (Bluetooth ali WiFi) in trenutek časa. Torej, hurej za široko zmogljive in uporabne naprave današnjega časa, ki nam omogočajo veliko več prostega časa, manj stresa in hitrejšo obdelavo.

sasmung galaxys9

Cenovna primerjava naprav

Cenovno je vsaka naprava določena po svoje, saj glede na zmogljivosti, na velikost in hitrost printa ter storitev in uporabe, ponuja kar najboljšo ceno. Ponujajo pa se vse od 200,00 € za osnovni model za domačo uporabo in grejo vse tja do 12.000 €, za profesionalno uporabo, ki vključuje številne varnostne procese, veliko prostora, hitrost in večje ter bolj nazorne elemente, ki jih lahko enostavno upravljate fizično s pritiskom gumbov preko LCD zaslona na sami napravi ali pa kar preko mobilnega pomočnika.

S primerno izbrano napravo boste torej enostavno, hitro in brezskrbno deležni obdelave različnih dokumentov, fotografij in drugih izdelkov, ki jih boste preko telefonov, v našem primeru telefon Samsung, naložili, obdelali ter poslali v obdelavo novemu izdelku.

Svetujemo vam, da se pozanimate o vseh možnostih izbire, ki bi za vaše potrebe bile primerne in se odločite za pravi izdelek, ki vam bo služil še dolga leta.