tehnika

Ugodni televizorji vrhunskih proizvajalcev

Kljub temu, da nas je vedno več takšnih, ki si raje večino vsebin ogledamo preko mobilnega telefona ali prenosnega ali tabličnega računalnika, se kakovost slike na teh napravah ne more kosati s sliko, ki jo zagotavljajo sodobni televizorji.

Ti seveda danes popolnoma odražajo naš vse bolj zapleten življenjski slog, ki je prežet z uporabo najnaprednejše sodobne tehnologije. Vsi pa si še vedno radi ogledamo kak film, odigramo kakšno igrico ali spremljamo najljubšo serijo prek dovolj velikega zaslona, ki nam ponuja ogled vsebin v visoki ločljivosti. Skupaj s kakovostnim zvokom in ostalimi dodatnimi opcijami je naša gledalska izkušnja še toliko bolj pristna.

televizorji oled2

Vrhunska slika in zvok s kakovostjo gibanja v sliki

Najsodobnejši televizorji OLED omogočajo še bolj doživeto igranje videoiger, saj se lahko pohvalijo z izjemno odzivnostjo. S tem vam bodo zagotovili vrhunski užitek in popolno vživetje v dogajanje na zaslonu. K temu pripomore tudi zvok, ki poskrbi za dodatno vznemirjenje. Zvočne nastavitve omogočajo tudi nočni način, izravnavo glasnosti in okrepitev glasnosti, kar zagotavlja jasen in razločen dialog govorečih protagonistov ob ogledu priljubljene oddaje.

Z ločljivostjo zaslona 3840 x 2160 4K Ultra HD in širokim barvnim razponom današnji televizorji poskrbijo za vznemirljivo doživetje ob gledanju filmov in serij. Osvetlitev OLED in posebna funkcija mikro zatemnjevanja slike dosežeta posebno vzdušje, v katerem lahko polno uživate.

televizorji oled

Različne možnosti povezav in priključkov

Ker so potrebe gledalcev vse bolj raznovrstne in večplastne, morajo tudi televizorji odražati te potrebe. Tako jih lahko povežete z osebnim ali prenosnim računalnikom, tablico ali pametnim telefonom. Omogočajo namreč različne priključke, kot so na primer 4x HDMI Easylink, ARC, 3x USB pa tudi analogni priključek za slušalke in optični avdio priključek.

Sodobni televizorji pa omogočajo seveda tudi povezljivost z internetom, in se lahko z internetom povežejo prek povezave Bluetooth 5.0 ali Wi-Fi 802.11 ac. Dolgotrajno uporabo vam različni proizvajalci zagotovijo z garancijo v trajanju 24 ali 36 mesecev.