aktualno

Darila za poroko, ki preživijo preizkušnjo časa

Dilema ob izbiri darila, ki bo mladoporočencema čim bolj pisano na kožo, je po navadi kar velika. Da boste najlažje presodili, kakšna so primerna darila za poroko, smo vam pripravili vodič s 6. prikupnimi idejami. Prepričani smo, da boste nad izbiro navdušeni tudi sami. Zmeraj pravijo, da naj bodo darila za poroko unikatna, saj izražajo vaše sporočilo.

Pomislite, če ima eden od mladoporočencev doma rad vse kot v škatlici in se zmeraj muči najprej s sesalcem in nato še s krpo za pomivanje, mu lahko podarite trajno in izvirno darilo, kot je pametni robotski pomivalec tal. S tem boste zadeli dve muhi na en mah in jima omogočili več prostega časa.

Kakšna so primerna darila za poroko? Prilagamo 6 odličnih idej

Začeli bomo s primerom, ki je nekoliko standarden, vendar pride v takšnih primerih zelo prav. To je podariti romantično izkušnjo. Ta zajema privlačne oddihe v dvoje, kjer se lahko par sprosti, odmisli stres in le uživa v določenem vzdušju.

K temu bi predpisali naslednja zanimiva darila za poroko:

 • Ideja 1: Sprostitev v obliki savne ali masaže

masaža za dvaSkupni darilni boni ali paketi, kot so: wellness paket, penthouse oddih, kulinarično razvajanje, masaža v dvoje, razvajanje v dvoje v obliki oddiha v čudovitih hišicah ali glampih, bodo odlična izbira, kjer se bosta mladoporočenca popolnoma sprostila, se povezala in odklopila.

 • Ideja 2: Tkanje spominov, ki so ujeti v fotografiranju

Profesionalno slikanje s priznanimi fotografi posneti na čudoviti lokaciji, ki si jo bosta zapomnila za zmeraj. Možnost za posnetek so prav tako: slikanja z družino ali s hišnim ljubljenčkom.

 • Ideja 3: Adrenalinska doživetja

Sem spadajo izzivi, kot so: spust po zipline-u, skok z bungee jumping-om, letenje z vetrovnikom, vožnja s ferrarijem, panoramski polet z balonom, panoramski polet s helikopterjem ali letalom (na primer nad Bledom, Triglavom in podobno).

 • Ideja 4: Poučno/ zabavna izkušnja

Odlično za dni, ko bi želela nekaj prvič ali pa bi se želela preizkusiti v različnih nalogah, je odlična izbira escape room ali soba pobega. To je resničnostna igra, ki v okvirjih traja 60 minut. Bistvo te sobe je, da razkrijete skrivnosti, namige, odkrivate skrite predmete in rešujete številne uganke. Razmišljati morate logično in izven okvirjev ter čim več, med seboj, sodelovati.

 • Ideja 5: Kulinarično razvajanje

Včasih se je treba tudi malo izprsiti in podariti odlično gurmansko izkušnjo, morda celo s predstavitvijo glavnega chefa kuhinje, ki ju bo razvajal z več hodnim menijem, na čudoviti lokaciji.

 • Ideja 6: Trajnostni gospodinjski pripomočki

Tega darila bi se zagotovo najbolj razveselila, saj delo opravi namesto njiju in jima zagotovi čisto in sveže domovanje. To je robotski pomivalec tal, ki ima številne odlične lastnosti.

Praktično darilo, ki zasenči ostale domače pripomočke!

Darila za poroko so zelo pomemben del tega posebnega dne, saj simbolizirajo ljubezen, podporo in čudovite želje za srečo, za novo začeto družino. V zadnjih letih se je trend daril za poroko spremenil in veliko parov raje prejme praktična in uporabna darila, kot so gospodinjski pripomočki.

Pametni robotski pomivalec tal za vsak dom

Eden izmed najbolj priljubljenih daril za poroko je tudi tako imenovan robotski pomivalec tal. To napredno tehnološko darilo je idealno za novopečene mlade pare, ki želijo imeti čisto in urejeno domovanje brez večjega truda.

Robotski pomivalec tal ima odlične lastnosti, nad katerimi bosta naravnost navdušena!

robotski pomivalec talMed drugim je:

 • enostaven pri uporabi,
 • možnost pomivanja in sesanja,
 • omogoča daljinsko upravljanje,
 • zelo tih pri delovanju,
 • nastavitve časa delovanja,
 • avtomatsko vračanje na polnjenje in
 • zelo varčno delovanje.

Njegovo delovanje je razširjeno za številne talne površine, kot so: parket, ploščice in laminati. Zraven tega, da svojo nalogo opravi z odliko, naredi omenjene površine naravnost brezhibne, in to brez ročnega truda.

Kot smo omenili, pa je ta naprava prav tako zelo varčna z energijo in deluje tiho. Kar omogoča, da lahko pomivata tla, tudi, medtem ko vi spite ali opravljate kakšne druge dejavnosti. V primeru, da imate doma majhne otroke, bodo tudi ti brez izjem spali, medtem ko bo on veselo čistil prostore.

Robotski sesalec odličen tudi za tiste z alergijami

Kadar podarjamo darila za poroko, je treba misliti tudi na osebe z alergijami, ki so lahko zelo težavne. Sploh, kadar so v igri še domači hišni ljubljenčki. Zato so novodobni izdelki, kot je robotski pomivalec tal, razvili tako imenovane Hepa filtre, ki so pralni in zadržujejo možnost, da bi se pršice, cvetni prah, prhljaj s kože in slab prah, vrnili nazaj v vaše ozračje doma.

To so vodoodporni filtri s teflonsko prevleko, ki ohranjajo učinkovitost do neverjetnih 96 % z enoletno redno uporabo in pranjem.

Če torej iščete praktično, dolgotrajno in uporabno darilo za poroko, potem je robotski pomivalec tal prava in odlična izbira. Ta naprava bo pomagala novopečenim mladoporočencem ohranjati njihovo domovanje čisto in urejeno, kar bo pripomoglo k njihovi sreči in splošnemu zadovoljstvu.

Ne oklevajte in izberite pametno, ter podarite praktično darilo, ki bo zagotovo všeč mladoporočenemu paru.