tehnika

Paket s telefonom izključno za zahtevne uporabnike

Spadate med uporabnike, ki svoj zasebni telefon uporabljajo tudi za delo? Nič hudega, saj ste del ekipe, ki želi kar najboljše za svoj denar. Ker je takšnih posameznikov, kot ste vi veliko, so podjetja, kot je to na primer A1, razvila poslovni paket za vaše podjetje, ki ga lahko s pomočjo odličnega telefona, kot: https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-s22-ultra-5g-red, uporabljajo kjerkoli in kadarkoli.

Z vključenimi dodatnimi storitvami in prednostmi naprednega telefona, Samsung Galaxy S22 Ultra, boste lahko vse zahteve uredili jasno, hitro in enostavno.

Samsung Galaxy S22 Ultra: telefon, ki naravnost navduši

Na samem vrhu verige Samsung boste našli ta multifunkcionalen primerek mobilnega telefona, ki vas bo naravnost presenetil. Zakaj? Ker je izdelek, ki je med drugim, zraven tega, da je v bistvu telefon, še:

 • vaš asistent,
 • mini računalnik,
 • optični čitalnik,
 • meter,
 • fotografski aparat in
 • pisarniški pomočnik.

Čudovito oblikovan in poudarjen z elegantnimi simetričnimi linijami, bo stopil še tako ledeno srce.

Spoznajmo odličen Samsung Galaxy S22 Ultra boljše

Oblikovalcem je nekako uspelo združiti 2 modela in jih nadgraditi v ta čudovit Samsung Galaxy S22 Ultra, ki se po videzu in moči lahko kosa s svojim prejšnjim modelom Note. Spredaj in zadaj ga obdaja čudovita moč stekla Gorilla Glass Victius+, diagonala zaslona pa seže do 17 cm. Poganja ga tehnologija Dynamic AMOLED 2X s 120 Hz in HDR10+. Ločljivost zaslona je 1080 x 2340 pikslov in zajema neverjetnih 16 milijonov barvne globine.

Prednosti, ki jih nov telefon Samsung Galaxy S22 Ultra prinaša, so:

samsung galaxy S22 ultra

 • S Pen pisalo: za enostavno pisanje, skiciranje ali upravljanje sistemov. Pisalo, s katerim pišete, ima možnost, da napisano pisavo spremeni v besedilo;
 • najhitrejši čip: 4 nm, ki svojo moč vključi v vsak vidik telefona in zagotavlja vrhunske nočne fotografije in posnetke ter optimizirano izkušnjo igranja iger, ki vas bo zagotovo pognala v zmago;
 • najsvetlejši zaslon: tehnologija, ki omogoča odlično prilagoditev za oči tako podnevi kot ponoči. Hitrost osveževanja, 120 Hz, se prilagaja vsebini na samem zaslonu in tako omogoča optimiziran pregled in tekoče brskanje med izbranimi podatki.
 • Poslovni paket, ki omogoča veliko možnosti povezave;
 • obsežna slika, kot še nikoli do zdaj! Slikajte kot profesionalec, čeprav mogoče to še niste!
 • Kamera, ki ujame še tako čarobne trenutne, ob katerikoli uri. Popravi tresljaje do kar 58 % in tehnologija HDR, ki prilagodi posnetke ter prikaže do 64-krat več barv.
 • Možnost povezave med sistemi, ki kot računalnik, omogočajo velike razsežnosti shranjevanja, beleženja, opominjanja, klicanja (preko video klicev, ogledi zaslona preko televizije in več).
 • Enostavno povezovanje med računalnikom in telefonom vam omogoča napredno premikanje med napravo in računalnikom.
 • Za zaščito biometričnih podatkov bo poskrbel Samsung Knox. Knox Vault ima varno mapo, ki zaklene vaše osebne podatke. Na novi plošči si lahko nastavite oz. določite, katerim aplikacijam omogočate, ali zavrnete dostop.

Da pa bodo vaši podatki varni in boste lahko brezskrbno uporabljali vse zmožnosti telefona Samsung Galaxy S22 Ultra, je pametno, da vzamete paket, ki bo združeval zasebno s poslovnim.

Poslovni paket za vaše podjetje ali zasebno uporabo

Možnosti zaščite in široka uporaba internetnih storitev nas je prisilila, da se je treba zaščititi. V ta namen telekomunikacijska podjetja ponujajo številne pakete, ki vam zagotavljajo popolno varnost in pregled nad vsemi storitvami. Zato so na voljo:

 • poslovni paket kibernetska varnost na ključ,
 • nabor internetnih storitev za podjetja ter
 • obširni varnostni pregledi in penetracijski testi.

Zato, da izberete pravi paket zase ali za svoje podjetje, je dobro, da najprej veste nekaj več o tem, kakšne imate možnosti in kaj posamezni sploh ponuja.

Poslovni paket: kibernetska varnost na ključ

poslovni paketIzdelek, ki vam ponuja varnostno rešitev, ki zagotavlja preprečevanje napadov, proaktivno spremljanje ter nadzor nad dejavnostmi. Ob enem omogoča odkrivanje ter ukrepanje v vašem IT okolju, kar se podpre z varnostnim operativnim centrom, ki zagotavlja hiter odziv na napade, vključno s forenzičnimi poročili.

Za najboljše internetne storitve je poslovni paket za celostni nabor storitev odlična izbira, saj nudi dostop do podatkov vašega razširjenega okolja tako znotraj kot zunaj stavb, preko obstoječe loT infrastrukture ali pa kot alternativa za dopolnitev WiFi omrežja. Dragoceni podatki se zbirajo točno tam, kjer so vaše ciljne stranke in zaposleni. Kako vam s tem poslovni paket pomaga?

 • K boljšemu vpogledu v operativo,
 • boljša izbira virov,
 • večja učinkovitost samih procesov ter
 • zadovoljstvo strank/ uporabnikov.

In skupaj z varnostnimi pregledi vam poslovni paket omogoča unikatne možnosti, ki jih delimo na več tipov. Imamo zunanje varnostne preglede (brez predhodnih tehničnih podatkov), varnostno skeniranje (tehnično preverjanje posamičnih varnostnih ranljivosti na posameznih napravah oz. strežnikih), notranji varnostni pregled, pregled aplikacij ter test varnostne ozaveščenosti uporabnikov.

Cilj teh pregledov je, da se na eni strani identificirajo varnostne pomanjkljivosti in ranljivosti ter da se lahko podajo priporočila za odpravo teh ranljivosti oz. pomanjkljivosti. Končni rezultat pa je varnostno poročilo, ki vam ga izbrano podjetje, kot je A1, pošlje v pregled. To vsebuje povzetek, pregled realnih scenarijev zlorab, pregled konkretnih ranljivosti glede na posamezno aplikacijo/ sistem ali dele informacijskega sistema ter pregled vseh ugotovljenih tehničnih podatkov in podatkov o uporabnikih.