aktualno

Izberite najlepša darila za božič

Prazniki so pred vrati in s tem tudi čas obdarovanja. Če ste eden izmed tistih, ki vsako leto darila za božič kupuje v zadnjem trenutku in brez pravega navdiha, baj bo letos drugače. Letos lahko vašim najbližjim poklonite prav posebna doživetja in izkušnje, ki jih ne bodo pozabili. Na MojeDarilo vas čaka ogromno bonov za športne in prostočasne aktivnosti, za avanturistične podvig, za enodnevno razvajanje ali vikend pobeg ter za pridobivanje novih znanj. V kolikor v njihovi ponudbi ne najdete željenega darila za božič ali se ne morete odločiti za pravega, lahko poklonite tudi vrednostni bon in izbiro prepustite prejemniku. In ne samo za decembrske praznike, presenečenja in razvajanje lahko najdete tudi za druge priložnosti kot so rojstni dnevi, obletnice, poroke, dekliščine oz. fantovščine ipd.

darila za božić

Poklonite nepozabna darila za božič

Najlepša darila za božič so tista, ki pridejo od srca. Ali pa tista, ki vam dajo nepozabno izkušnjo. Razvajajte sebe in svoje najdražje s kratkim vikend oddihom v romantičnih suitah, s sprostitvijo wellnessu ali s celodnevnim kopanjem v vaših najljubših termah. Čudovito presenečenje bo tudi antistresna ali tradicionalna tajska masaža, pa tudi kulinaričnih razvajanj izpod rok priznanih kuharjev se verjetno nihče ne bo branil. Morda so prazniki odlična priložnost, da vedoželjnim poklonite izobraževanje iz področja, ki ga zanima, na primer tečaj poznavanja vina, začetni potapljaški tečaj, spoznavni tečaj kajtanja ali delavnica mozaika.

presenetenje za božič

Presenečenja, ki si jih bodo zapomnili za vedno

Iščete nekaj posebnega za adrenalinskega navdušenca oz. nekoga, ki ga ni strah izkusiti novih stvari? Potem so ponudbe na MojeDarilo kot nalašč zanj. Tam najdete številne ponudbe kot so: helikopterski ali panoramski polet nad Triglavom, polet z jadralnim padalom v tandemu, skok s padalom, polet z balonom, zip line, letenje v vetrovniku, vožnja s Ferrarijem ali pustolovski izlet s terenskimi vozili, soteksanje, rafting po Soči in številne druge pustolovščine, ki bodo prejemniku zagotovo pognale kri po žilah.