dom

Čudovita kombinacija dekliške obleke s kopalkami

Otroci, predvsem deklice, se že od mladih do najstniških let izredno rade lepotičijo in si izbirčno zbirajo oblačila, ki jih želijo obleči. Izredno rade imajo barvna in moderna oblačila, ki so v poletnih mesecih čudovita kot kopalke za deklice, ki jih lepo popestrijo in prekrijejo barvne poletne dekliške obleke. Zagotovo pa bodo to prikupno kombinacijo spremljali še lepi poletni sandali ali japonke, nad katerimi bodo male lepotičke naravnost navdušene.

dekliške obleke1

Izbire takšnih in podobnih kombinacij je res veliko, zato vam svetujemo, da pobrskate po raznih spletnih mestih in poiščete kombinacije, ki jih ponujajo priznana podjetja, kot je to na primer GAP. Kreacije, ki ne gredo kar tako iz mode in jih otrok lahko nosi še več zaporednih let.

dekliške obleke

Poletne dekliške obleke za vsak okus

Moderni dizajni za obleke so zelo obširni in sestavljajo različne oblike, ki lepo padejo po telesu. Dekliške obleke vsebujejo mehko tkanino, ki je sestavljena iz mešanice: bombaža in elastana; 100 % bombaža ali viskoze. Veliko modelov sega malo nad kolena, medtem ko se najdejo tudi modeli, ki so malenkost daljši v midi izvedbi, ki pa segajo nekoliko čez kolena.

Moderni naborki, čipke, dodan pas ali gumica v predelu pasu ter naramnice ali kratki rokavi, so le tisti dodatki, ki izbrani kroj naredijo še bolj zaželen in privlačen. Tkanina obarvana ali potiskana z raznimi vzorci in barvami, bo željo po nošnji le še povišala.

obleke2

Velikosti in oblike dekliške obleke

Splošne dekliške velikosti za obleke, segajo od XS do XL. Če to prevedemo v številke, je to od 4. do 12. leta starosti. Po obsegu pasu je to v povprečju od 53 cm do 64 cm. Da se pred nakupom prepričate v to, da bo izbrano vašemu otroku prav, vam svetujemo, da z merilnim trakom izmerite obseg njenega prsnega koša ter njeno višino, saj je za to, da izberete pravilno velikost obleke, pomembno le to.

Seveda pa je pomemben tudi kroj, ki narekuje, kako bo oblačilo na telesu »stalo«. Poleti so najboljši kroji tisti, ki so spodaj rahlo na zvon, v obliki silhuete A, saj nudijo več svobode, dihajo in so po videzu izredno lepe. Omenili bi pa še samo to, da se bo v prikupnih nežnih barvah in modnih potiskih, vaša deklica počutila kot princeska.

Ker so te obleke vsestranske, jo bo lahko, ob enem, uporabila tudi kot tanko in nežno pregrinjalo za čez kopalke.

oblekica

Moderne kopalke za deklice

Ni boljšega kot kakovostne in udobne kopalke, v katerih bi lahko vaš otrok ostal cel dan. Vsi vemo, da otroška igra ne pozna meja, sploh, če je v igri še voda. Da ta igra poteka nemoteno in sproščeno, seveda veliko vlogo igra tudi oblačilo, v tem primeru kopalke za deklice, ki pa morajo biti dovolj velike, da je po telesu ne vežejo, ter dovolj majhne, da ne lezejo navzdol.

Na trgu je že razširjena ponudba modelov, ki so prava paša za oči. Pa vendar niso vsi tako udobni, kot so videti. Zato vam priporočamo, da za svojega otroka izberete takšne, ki mu bodo glede na stanje kože, občutljivost in aktivnost, tudi odgovarjale. Izbirate lahko dve vrsti:

  • enodelne, v: dolgi, kratki ali brezrokavni verziji ter
  • dvodelne, ki so sestavljene iz: modrčka in hlačk/ majčke (s kratkimi/ dolgimi rokavi ter brez rokav) in hlačke.

Lepa kombinacija so tudi enobarvne majčke s potiskanimi hlačkami ali potiskane majčke z enobarvnimi hlačkami. Kombinacij je veliko in prav tako potiskov, ki kar kličejo po pozornosti. Dovolite, da izbrane kopalke za deklice nudijo vašemu otroku udobje in sproščenost ob nošenju.

kopalke1

Materiali za izbrane dekliške obleke

Za poletne dni je najbolje, da izberete tanke materiale, ki dihajo, da se vaš otrok ne bi preveč potil in mu ne bi nudili neugodja. Najboljša izbira je 100 % bombaž ali kombinacija bombaža in elastana, ki se odlično obnese, saj je za kožo mehak in izredno prijeten, ter kar je najpomembnejše, da diha. Dobra izbira so prav tako izdelki iz lana, ki je podoben material kot bombaž.

Priporočamo vam, da izberete svetle barve, ki odbijajo vročino, ter za zaščito morda model, ki ima kratek rokav, da lahko zaščitite ramena. V primeru, kadar ima vaš otrok alergijo na sonce ali kaj podobnega, pa priporočamo izbiro prikupne dekliške obleke z dolgimi rokavi, ki jih lahko najdete tudi v lepem kroju iz materiala Jeans.

kopalke

Kroji za kopalke za deklice

Seveda je na voljo več krojev, vendar vam priporočamo, da so kopalke za deklice do 7 leta starosti enodelne, saj so bolj varne, udobne in odlično ščitijo kožo pred morebitnimi poškodbami in opeklinami sonca.

Poudariti pa moramo, da ima že veliko kopalne mode za otroke tudi na materialu zaščitni UV filter, ki ščiti to nežno otroško kožo pred močnimi sončnimi žarki.

Naj tudi vaš otrok uživa v udobju in lepem videzu kopalne mode, ki jo obsegajo obleke ter kopalke za deklice, v modnih, nežnih ter prikupnih krojih in barvnih kombinacijah, ki jih lahko najdete kar preko spletnih strani, pri priznanih podjetjih, kot je to npr. GAP. Izberite kakovostno in le najboljše za svojega otroka!

kroji