dom

Kam na počitnice z družino?

Vsi zelo cenijo čas, ki ga lahko preživijo s svojimi najdražjimi, zato se s posebno skrbnostjo in premišljenostjo posvečajo pregledu ponudb za družinske počitnice. Vsaka družina ima svoja specifična pričakovanja in želje, zato skrbno izbirajo destinacije, ki ponujajo širok izbor različnih tipov nastanitev in dodatnih aktivnosti. Ko se zapeljemo po cesti proti svojemu cilju, pogosto doživljamo gnečo in nemir na zadnjih sedežih avtomobila, otroci že nestrpno sprašujejo, koliko časa je še do prihoda. Vendar pa, ko se odpravimo na družinske počitnice z letalom na Mediteran, se lahko doživetje začne že na odhodnem letališču. Na voljo so  različne možnosti oddiha na Mediteranu. Za bolj avanturistične so na voljo raziskovanje grških otokov, medtem ko tiste, ki želijo le lenariti na plaži in se brezskrbno prepustiti uživanju v toplem morju, zanima bogata ponudba all inclusive letovišč v Turčiji.

druzinske pocitnice1

Odkrijte slikovite plaže, kakovostno morje in raznolike užitke

Hrvaška obala, ki se razteza od Istre do Dalmacije in vključuje več kot tisoč otokov, ponuja neskončno raznolikih plaž, nekatere med njimi pa se uvrščajo visoko na različnih lestvicah najlepših plaž. Veliko teh plaž se ponaša s svojo slikovitostjo in prejema tudi priznanja Modre zastave za kakovostno in čisto morje. Obstaja veliko razlogov za družinske počitnice na Hrvaškem. Poleg prečudovitih plaž in kristalno čistega morja je na voljo sodobna nastanitev, ki zadovolji okuse vseh. Ne glede na to, ali si želite oddiha v večjem hotelskem naselju, apartmaju, mobilni hišici ali celo v prikolici oziroma šotoru, boste našli pravo možnost za udobno bivanje. Poleg tega je hrvaška kulinarika izvrstna, ponuja raznolike okuse in jedi, ki bodo navdušile vaše brbončice. Bogata kulturna dediščina in naravne lepote Hrvaške vas bodo očarale.

Pustolovščine in naravni zakladi

Slovenija je pravi zeleni raj za nepozabne in raznolike družinske počitnice. Ne glede na to, ali se želite sprostiti ob morju ali doživeti vrhunsko zabavo v vodnih termalnih parkih, ima Slovenija veliko raznolikih možnosti za vse. Razteza se od Prekmurja do obale ter od Bohinja do Čateža. Pravi naravni zakladi, kot so slovenski hribi in gore, reke, jezera in slapovi, čakajo na obisk aktivnih družin, ki uživajo v odkrivanju slikovitih pohodniških poti. Sprehajanje med prelepimi naravnimi krajinami je prava paša za oči in dušo. Poleg tega so na voljo adrenalinska doživetja v pustolovskih parkih, kjer se lahko vsi člani preizkusijo v razburljivih aktivnostih. In kaj je bolj osvežujočega kot vodne dogodivščine? Slovenija ponuja številne možnosti za vodne aktivnosti, ki bodo navdušile vse.

druzinske pocitnice2

Ustvarite nepozabne trenutke z najdražjimi

Topli kraji, svežina morja in neprecenljiv čas s svojimi najbližjimi so razloga, da so družinske počitnice z letalom izjemno priljubljene. Zavedajte se, da je čas, ki ga lahko preživimo s svojimi najbližjimi, izredno dragocen. Zato se odločite za sproščujoče potovanje po Evropi in svetu ali pa preživite najlepši oddih na Mediteranu, Jadranu ali ob Rdečem morju. Zgodnja rezervacija potovanj vam bo prinesla velike prihranke, poleg tega pa boste lahko z mirnostjo pričakovali nepozabne trenutke s svojimi najdražjimi. Skupaj ustvarite nepozabne spomine in si privoščite kakovosten čas z našimi najbližjimi. Nič ni lepšega kot sedenje na sončni plaži z najbližjimi ob sebi. Če pa plaže niso vaša prva izbira, imate na razpolago mnoge druge destinacije. Lahko jih preživite na prečudovitih grških otokih, obiščete svetovno znane prestolnice, raziskujete italijanske znamenitosti ali se odpravite na vedno sončne Kanarske otoke.

Zabava in sprostitev

Tudi otroci bodo zelo zadovoljni, saj so na voljo zabavne in sproščujoče destinacije, kjer se lahko tako otroci kot starši dobro zabavajo. Ne glede na to, ali ste na peščeni plaži ali ob bazenu, lahko uživate v številnih aktivnostih, ki so prilagojene otrokom. Morda si želite uživati na soncu na belem pesku, obkroženi z briljantno modro vodo, ali pa raziskovati eksotična mesta ter obiskovati muzeje in druge znamenitosti. Nekateri pa ste bolj avanturistični in se veselite aktivnosti v naravi, kot so plezanje, pohodništvo ali rafting.