prehrana in zdravje

Najlepše ideje za božična darila za ženske

Konec leta se vztrajno bliža, s tem pa tudi prazniki in čas obdarovanja. Da ne boste hodili po trgovinah in nakupovali stvari brez pravega načrta in v zadnjem trenutku, se je dobro na ta čas pripraviti že prej. Ne samo, da imate čas za dober razmislek in poklon, ki res pride od srca, tudi ponudba je še vedno široka, gneče majhne in cene ugodne. Med čudovitimi pokloni, s katerimi ne morete zgrešiti, so modni dodatki, knjige, masaže, lepotni tretmaji in mikrodermoabrazija za vse tipe kože. Če se vam ne ljubi hoditi po trgovinah, so številne ideje za božična darila tudi klik stran. Na spletni strani MojeDarilo najdete bone za najrazličnejše priložnosti, od doživetij, razvajanj, potovanj, oddihov in adrenalinskih doživetij.

mikrodermoabrazija

Kako do ideje za božična darila?

Izbira božičnega darila za žensko je lahko zabavna naloga, če dobro premislite o njenih interesih ter osebnem okusu. Najprej razmislite, kaj ima oseba, ki ji pripravljate presenečenje, rada. Kakšni so njeni interesi, hobiji in strasti ter v vse to vključite njen osebni okus in stil. Je morda romantična duša, ki ima rada velike geste in presenečenja? Ima bogat okus in se rada razvaja z razkošnimi in ekstravagantnimi stvarmi? Ali pa je bolj svobodna duša in obožuje adrenalin? Ne glede na to, kaj boste izbrali, naj bo to praktično in uporabno. Ne glede na to, ali izbrate poklon za partnerico, mamo, sestro ali prijateljico, vsaka se bo razveselila katerega od naših predlogov v nadaljevanju.

Spa razvajanje

December je za ženske precej stresen mesec – od priprav na praznike, nakupovanja, družinskih in službenih obveznosti … Zato se ničesar ne bodo razveselile bolj kot obiska spa centra, kjer si lahko vzamejo dan zase, se sprostijo in odmaknejo od vsakodnevnega stresa. Obisk spa centra je tudi odličen način, da ji pokažete, kako se lahko počuti posebno. Izbirate lahko različne ponudbe spa razvajanj, največkrat je v to vključena masaža telesa ali obraza, kopel, savna in izbrani lepotni tretmaji, kot so mikrodermoabrazija, anti age terapija, cryo derm terapija ipd. Ko nimate ideje za božična darila, je luksuz, nega, sprostitev in pozornost wellness razvajanja odlična izbira.

spa razvajanje

Mikrodermoabrazija za vse tipe kože

Mikrodermoabrazija je drugo ime za diamantni piling in je odlično presenečenje za vse tiste ženske, ki veliko dajo na svoj videz in dobro počutje v svoji koži. Mikrodermoabrazija pomeni, da se s pomočjo posebne naprave odstranijo vrhnje plasti kože, po odstranitvi mrtvih kožnih celic pa se razkrije mehkejša in bolj zdrava koža, kar pomeni bolj svež in mladostnejši videz. Najpogosteje se mikrodermoabrazija izvaja na obrazu, vratu in dekolteju, primerna pa je tako za ženske kot moške.  Gre za neboleč in neinvaziven tretma. Še posebej bo mikrodermoabrazija razveselila tiste ženske, ki imajo težavno kožo, tiste, ki so začele opažati prve gubice in tiste, ki jih mučijo nepravilnosti zaradi poškodb sonca, brazgotin po aknah, povečane pore, nečistoče, ogrci ipd.

mikrodermoabrazija za vse tipe kože

Vikend oddih

Le kdo se ne bi razveselil nekajdnevnega pobega v novo okolje, stran od vsakodnevnega vrveža in skrbi? Vikend oddih v drugem kraju, v toplicah, gorski koči ali bližnji prestolnici so odlične ideje za božična darila.  Poleg sprostitve je to odlična priložnost za raziskovanje novih krajev ali doživetij. Še posebej v decembrskem času so priljubljeni obiski adventnih sejmov v domačih in bližnjih mestih (Graz, Dunaj, Zagreb, Budimpešta). Za vse, ki cenite mir in manj gneče, pa izberite datum po praznikih, ko se nekoliko umirijo tudi cene  nastanitev.In najboljša stran tega presenečenja? Morda boste tista oseba, ki jo bo povabila zraven, ravno vi.

Adrenalinsko doživetje

Je oseba, za katero zbirate ideje za božična darila, športna navdušenka in obožuje adrenalin? Potem razmislite o nekoliko drugačnem presenečenju, ki ji bo pognala kri po žilah. To je lahko bon za rafting, polet z balonom, helikopterjem ali panoramskim letalom, skok z elastiko, letenje v vetrovniku, polet z jadralnim padalom, vožnja s hitrimi avtomobili … možnosti je ogromno. Čeprav je zima in je veliko aktivnosti mogoče izvesti šele v toplejšem delu leta, pa bo ta čas vmes ravno pravi za priprave na dozo adrenalina, ki ga bo obdarovanka doživela.

adrenalinsko doživetje

Kulinarično razvajanje

Le katera ženska se nerada razvaja ob dobri jedi in kozarcu dobrega vina? Če je obdarovanka kulinarična navdušenka, bo obisk kakšne znane in prestižne restavracije z nekaj hodnim menijem in dobrotami priznanih kuharskih chefov odlična izbira zanjo. Če pa je sama navdušena kuharica, pa jo lahko razveselite z obiskom kuharske ali vinske delavnice, na katerem bo dobila novo znanje in z njim skozi kuharske dobrote morda v prihodnje razvajala tudi vas.

kulinarično doživetje

Vaše presenečenje je le en klik stran

Za iskane popolne ideje za božična darila ne rabite obiskati nešteto trgovin. Dovolj bo že obisk spletne strani MojeDarilo, kjer na enem mestu najdete darilne bone za najrazličnejše priložnosti. V ponudbi so številni kakovostni ponudniki in edinstvena doživetja po ugodnih cenah. Brskate lahko med različnimi kategorijami, od ponudbe za šport in prosti čas, adrenalina in avanture do razvajanja in wellnessa, kratkih oddihov in čarobnih doživetij. V kolikor v ponudbi ne najdete ali se ne morete odločiti za konkretno ponudbo, pa lahko podarite tudi vrednostni bon ter tako izbiro presenečenja prepustite obdarovanki.