storitve

Domiselna novoletna darila za nove začetke

Konec leta je čas, ko se ozremo nazaj, pogledamo naše dosežke ter postavimo nove cilje in izzive za prihodnost. In del tega je tudi novoletna darila. V prazničnem decembru je vse usmerjeno v dobro voljo, skrbnost, toplino, skrb za sočloveka, radodarnost in druženje s tistimi, ki jih imamo radi. Ne glede na to, ob kakšni posebni priložnosti se obdarujete, so novoletna darila odlična za izkazovanje ljubezni, naklonjenosti in spodbude. Ker je to tudi čas zaobljub, smo pripravili seznam poklonov, ki bodo obdarovancem pomagali do doseganja njihovih ciljev. Poglejte, kaj na njem delajo viseča boksarska vreča, dirkanje s športnimi avtomobili in skok s padalom ter kaj je globlji pomen takšnih poklonov.

ideje za novoletna darila

Zakaj se v tem času sploh obdarovati?

Čeprav se v zadnjih letih vse bolj obdarujemo le ob božiču, pa imajo tudi novoletna darila dolgoletno tradicijo, ki izvira iz številnih kulturnih in verskih običajev. Za nekoga, ki ga imate radi, bi moral vsak trenutek biti priložnost za pozornost, ne samo ob praznikih. Obdarovanje v tem času je aktualno predvsem za tiste, ki ne praznujejo božiča, pa tudi za prijatelje, s katerimi ponavadi preživljamo silvestrske dni. Ne glede na to, zakaj se obdarujete, so novoletna darila sporočilo pozitivnosti, ljubezni in skrbnosti do drugih. In pri tem je ni važno, kako so velika ali draga, pomembno je, da pridejo od srca.

Novoletna darila naj bodo uporabna in praktična

Primerna darila so odvisna predvsem od želja in hobijev osebe, ki ji darilo poklanjamo. Pogosto so na seznamu personalizirani pokloni, na primer nakit s sporočilom ali simboličnim pomenom, skupne fotografije, albumi, skodelice z motivacijskimi pregovori, knjige ipd. S temi darili ni nič narobe, vendar pa, ker gre za čas, ko si marsikdo zastavi nove cilje, so odlična izbira tudi novoletna darila, ki jim jih bodo pomagala doseči. Seznam nekaterih najbolj domiselnih smo zbrali v nadaljevanju.

novoletna darila1 (1)

Wellness paket za skrb zase in dobro počutje

Marsikdo si v tem času zaželi, da bo v prihodnje veliko več posvečal sebi in svojemu dobremu počutju. Redno gibanje, kakovostna hrana, manj alkohola, prenehanje kajenja in manj stresa so pogoste zaobljube marsikoga izmed nas. In bon za wellness razvajanje je odlična izbira za tak poklon. Izberite paket, ki najbolj ustreza obdarovancu, bodisi masažo, nego obraza, savno, kopanje v kopeli, lepotni tretma ipd. Naj bo tovrstno razvajanje prvi korak k boljši skrbi zase in prihodnosti.

Novi izzivi skozi adrenalinske podvige

»Novo leto, novi izzivi«, razmišlja marsikdo. Za takšne posameznike, ki želijo uživat življenje in vsak dan živijo, kot da je njihov zadnji, so adrenalinski podvigi odlično darilo. Razveselite jih z različnimi aktivnostmi, ki jih še niso preizkusili in jim bodo pognali kri po žilah, marsikaterih se lahko udeležite tudi v dvoje ali v večji skupini ljudi. Med priljubljenimi adrenalinskimi športi so rafting, skok s padalom, skok z jadralnim padalom, vožnja s športnimi avtomobili, canyoning, zipline ipd.

vreča za boks

Viseča boksarska vreča za odpravljanje stresa

Ena najpogostejših zaobljub je izguba kilogramov. Po bogato obloženih decembrskih mizah, prazničnih dobrotah in slabi vesti je to precej enostavna zaobljuba, ki pa jo je nekoliko težje držati. Za tiste, ki mislijo resno, so vadbeni pripomočki odlična ideja za poklon. Med temi je zagotovo tudi boksarska vreča, ki ne bo poskrbela samo za izgubo kilogramov in ohranjanje forme, temveč tudi za lajšanje stresa in dobro počutje. Če se odločite zanjo, naj bo boksarska vreča prilagojena uporabniku. Stropna boksarska vreča je najbolj univerzalna in primerna tako za začetnike kot napredne uporabnike. Pri izbiri bodite pozorni predvsem na težo uporabnika, od tega je namreč odvisno, kakšna boksarska vreča je najbolj primerna. Popularna je tudi boksarska vreča, imenovana hitra žoga, ki jo poznamo predsem iz filomv.

boksarska vreča

Fitnes ali vodena vadba za ohranjanje forme

Vstopnica za fitnes ali vodeno vadbo so lahko odlična novoletna darila, vendar pazite, komu jo podarite in ob kakšnem času. Če oseba jasno izrazi željo po gibanju, izgubi telesne teže ali boljši formi, je vstopnica odlična motivacija za začetek in ji s skupnim obiskom lahko znatno pomagate pri prvih ovirah. Če pa bi obdarovanec karto za fitnes lahko razumela narobe in v negativnem smislu, pa se temu darilu raje izognite. Seveda lahko izberete tudi takšnega ponudnika, ki omogoča različne načine vadb, poleg fitnesa na primer tudi jogo ali pilates, ki sta veliko bolj primerna izbira za široko množico ljudi. Seveda pa je to lahko motivacija tudi za vas, da se začnete več gibati in skrbeti za svoje zdravje.

boksarska vreča1

Romantična razvajanja in več kakovostnega časa v dvoje

V sodobnem hitrem tempu življenja nam velikokrat zmanjka časa za naše najbližje, še posebej za kakovostno preživljanje časa s svojim partnerjem. Zato je ta čas odlična priložnost, da se ustavite, zazrete vase ter svojo pozornost in energijo usmerite v ljudi, ki so vam najbližje. Vikend pobeg v toplice, romantično razvajanje na odročni lokaciji, okusna večerja pri kulinaričnih mojstrih v dvoje ali letna naročnina na pretočnega ponudnika za skupne večere in sremljanje vsebin so lahko dovolj, da ponovno odkrijete iskrico in se spomnite, zakaj vam druga oseba toliko pomeni.