storitve

Obdarovanje za vse priložnosti

Za obdarovanje lahko danes prek spleta najdemo zares veliko idej in smernic, da lahko pripravimo osupljiva presenečenja ter darila za rojstni dan. Slavljencu ali slavljenki lahko pričaramo romantično ali avanturistično doživetje, bodisi na posebni večerji ob svečah ali pa poletimo z jadralnim padalom – možnosti je neskončno, odvisno od tega, kaj je obdarjenemu bolj pisano na kožo. Tovrstna darila za rojstni dan lahko izberemo na primer na strani MojeDarilo, kjer ponujajo kar preko 250 doživetij v različnih regijah za vse okuse ter različnih cenovnih kategorij. V nekatera se lahko vključi več oseb in tako lahko praznujemo kot skupina ali družina, za intimno praznovanje pa lahko izberemo pakete za dva.

darila

Kako obdarovati svojo boljšo polovico?

Za ženski spol je na voljo veliko izdelkov, ki vzbujajo navdušenje in lahko ustvarijo nove lepe skupne spomine:

 • izberemo lahko krajši oddih za dve osebi,
 • poletimo z balonom,
 • se razvajamo v termah, aroma kopelih, savnah, jaccuzzijih in bazenih ali na masažah,
 • odidemo na tematske poti ter različne degustacije itd.

Lahko pa, če ima rada različne kozmetične storitve, presenetite svoje dekle s tretmajem za kožo, kot je cryo terapija, kot jo izvajajo med drugim v salonu Rehamed. Cryo terapija se loteva ravno tistih ženskih težav, ki slovijo kot najpogostejše: maščobne obloge in celulit, strije, gubice, sončne pege, razširjene in zamašene pore idr. Sicer zajema več različnih postopkov oziroma kombinacijo le-teh.

zip line

Za moške, v kolikor nimamo idej, kaj jim pokloniti, lahko razmišljamo tako v umirjeni kot bolj adrenalinski smeri, v kolikor se radi udejstvujejo na tem področju:

 • zip-line,
 • letenje v vetrovniku,
 • potapljanje,
 • najem kajaka ali pedalina,
 • karting,
 • rafting,
 • vožnja s sanmi
 • ali še nekoliko bolj izjemno – helikopterski polet ali pa adrenalinski let z višine 4.000 metrov z letalom Pilatus PC6 Porter, kot ga je uporabljal Bond v filmu Golden Eye, kar naredi izkušnjo še nekoliko bolj vznemirljivo.

Za moška darila za rojstni dan imamo torej ob podrobnejšem pregledu lahko široko izbiro, od različnih športnih do sproščujočih doživetij, ki so lahko izvirna in popestrijo osebni praznik ali obletnico.

go kart

Cryo terapija kot poklon za lepo polt

Imeti lepo polt največkrat ni samoumevno, zato je cryo terapija kot dar lahko zelo edinstvena, saj je lahko aplicirana na več različnih tretmajev in si obdarovanka ali obdarovanec izbere tiste, ki si jih želi. Sem spadajo diamantni piling, vakuumska masaža in radiofrekvenca, izmed katerih so na voljo vse ali zgolj posamična. Cryo terapija je primerna za njihov zaključek ali pa osnovo za nadaljevanje tretmaja. Pri odločitvi, katere kombinirati, lahko pomaga kozmetičarka.

Cryo terapija deluje s pomočjo aparata, ki hladi posamezne predele na obrazu in telesu, saj hlajenje učinkuje na telesne procese, in sicer najprej tako, da jih skrči, nato pa zelo razširi. S tem se poveča kisik in izboljša prekrvavitev. Naše telo začne izločati več transmiterjev na živčnih vlaknih, s tem pa se pospeši metabolizem ter celični encimski procesi. Vse to omogoči napetost kože oziroma jo pripravimo za nadaljnje postopke. Tako na primer kozmetičarka:

 • najprej očisti kožo in z diamantnim pilingom odstrani vrhnjo plast kože,
 • nato z vakuumsko masažo spodbudi rast novih celic,
 • sledi lahko radiofrekvenca oziroma globinsko segrevanje, da poveča krvni pretok ter pospeši tvorbo novega kolagena,
 • na koncu pa je na vrsti hlajenje, da doseže najboljši želeni učinek.

Postopek traja na obrazu okvirno eno uro, na telesu pa odvisno od tega, kako velik je obravnavani predel. Za obraz je priporočljivih 4 do 6 posegov po enega na teden, za telo pa 10 do 15 po dvakrat na teden. Preverimo, kakšen bi bil cenovni razpon za različne pakete oziroma ponovitve, in v skladu s tem kupimo bon za osebo, ki praznuje.

cyro terapija

Darila za rojstni dan naj bodo kakovostna

Ne glede na to, ali fantje presenetite svoje dekle s storitvijo, kot je cryo terapija, ki jo ponuja podjetje Rehamed, ali pa bomo izbrali darila za rojstni dan preko spletnih strani, kot je MojeDarilo, naj bo naš poklon vselej srčen, iskren in v skladu z željami naših najdražjih. Z njim namreč sporočamo, kaj nam oseba pomeni, vsekakor pa lahko razmišljamo izven dimenzije fizičnih predmetov, ki so velikokrat lahko tudi v breme prejemniku. Darila za rojstni dan naj ne bodo cenena, pravočasno pa se lotimo raziskovanja in nato nakupa. Bodimo praktični in dodajmo k vsemu osebno noto, pri tem pa imejmo v mislih, za kakšno priložnost gre.

Pomislimo na osebne lastnosti, interese in okus prejemnika, da bomo lahko lažje izbrali izmed vse ponudbe, ter prisluhnimo izrečenim željam v morebitnih drugih okoliščinah. Morda si nekdo že leta in leta nečesa želi, pa smo lahko ravno mi tisti, ki to uspemo končno izpolniti. Izbor je odvisen tudi od tega, ali gre za družinske člane, najboljšega prijatelja oziroma prijateljico, partnerja / partnerico, sodelavce, poslovne partnerje ali nove znance. Prvim bomo ponavadi seveda namenili največ pozornosti, vendar imajo tudi naši ostali odnosi lahko veliko težo in si bomo tedaj prizadevali, da naši nameni dosežejo pravi cilj.