storitve

Potrebujete učinkovito reklamo?

V današnjem svetu je zelo pomembno da si viden. Kot oseba ali kot podjetje, ki bi rado povečalo prodajo svojih izdelkov ali storitev. Spletna promocija vam pomaga, da lažje nagovorite potencialne stranke, povečate število obiskovalcev na spletni strani in s tem število nakupov. Verjetno ste že preko brskalnika iskali poceni turistično zavarovanje za počitnikovanje in od takrat se vam redno prikazujejo oglasi in ponudbe na to temo. To imenujemo Adwords oglaševanje, po domače povedano, ko nekdo vpiše ključno besedo, ki je vključena v vaš oglas, je veliko možnosti, da se bo med zadetki pojavilo tudi vaše podjetje. Na katerem zavihku boste, pa je odvisno koliko denarja ste vložili v vašo prepoznavnost. Višje kot ste na lestvici, več klikov boste dobili in večja verjetnost, da vas bodo kupci kontaktirali.

učinkovita reklama

Če se vrnemo na turistično zavarovanje, za katerega se ljudje odločajo malo pred poletjem, lahko tukaj podamo praktičen primer, za katero se bomo odločili. V večina primerih za tistega, ki je na vrhu ali malo pod vrhom lestvice, saj avtomatsko dobimo zaupanje v tiste, ki se za potrošnike tudi na tak način potrudijo, da jih opazimo. Več kot daš, več veljaš v tem primeru resnično drži.

marketinška agencija

Spletna promocija vam bo definitivno koristila

Adwords oglaševanje je ciljno usmerjeno kar pomeni, da bo prikazano le izbrani publiki. Tisti, ki bo vpisal magične ključne besede, ki so potrebne, da najdejo med drugimi tudi vaše podjetje, bo lahko odprl vaš oglas in se odločil, če ste zanimivi zanj. Kaj pa je največja želja tistega, ki se oglašuje na tak način? Biti na prvi strani med rezultati iskanja. To dosežete z optimizacijo spletne strani oziroma vam takšne stvari uredijo strokovnjaki na področju digitalnega marketinga, ki bodo zagotovili najboljšo pozicijo in boljše možnosti da vas obiskovalci s pravimi ključnimi besedami najdejo in morda postanejo vaše stranke.

Seveda se lahko sami lotite raziskave, če mislite, da boste sami našli najboljše rešitve za Adwords oglaševanje, kar pa bo vzelo precej časa, sploh če niste iz oglaševalske branže in je to vaš prvi projekt pa še velika verjetnost je, da boste izbrali napačne podatke, ki ne bodo tako učinkoviti. Team, ki se vsakodnevno ukvarja s tovrstnim oglaševanjem vam lahko pomaga do opaznosti tudi na drugih kanalih, zato boste lahko v svojem poslu dosegli več.

google ads1

Tudi poceni turistično zavarovanje rabi Adwords oglaševanje

Ko se dogovarjate in potrjujete termine za dopust je priporočljivo urediti tudi turistično zavarovanje, v primeru, da bi v tujini potrebovali zdravnika. Čeprav vsak misli, da ravno on ne more zboleti ali se poškodovati, se to zgodi ob nepravem času na nepravem mestu ter po možnosti, ko nismo pomislili na turistično zavarovanje pred odhodom. Ponudnikov je ogromno, vsak pa ima malce drugačne pakete in cene, zato je potrebno pregledati kaj nam v tistem trenutku odgovarja.

google ads

Da najdete  tovrstno ponudbo, vam tukaj zopet na pomoč priskoči Adwords oglaševanje, ki vam, ko v iskalnik vpišete tisto kar iščete, prikaže želene rezultate. Če želite res prihraniti, dobro preglejte vso vsebino, saj včasih v naglici ne izberemo ravno ustreznih rešitev ali pa spregledamo drobni tisk. Da bo vaše dopustovanje brezskrbno poleg kopalk in brisač v potovalni kovček zapakirajte še takšne pomembne zadeve. Splet nam ponuja malo morje odgovorov, le prava vprašanja moramo postaviti, tudi ko gre za turistično zavarovanje.

turistično zavarovanje

Kako povečati prodajo?

Pomembno je biti v koraku s časom in spremljati platforme socialnih omrežij ter ugotoviti, na katerih se vaše ciljne stranke zadržujejo. Oglas, ki ga pošljete v svet, naj bi pritegnil pozornost čim več ljudi, zato mora grafika res izstopati, da v trenutku pridobi gledalca. Ker si večina bodočih kupcev to ogleduje preko pametnih telefonov, poskrbite, da bo vaša reklama tudi na teh napravah prikazana pravilno. Sporočila naj bodo jasna in kratka, da z njih lahko takoj razberemo kakšen je njegov namen.

Spet je odvisno od tega, s čim se vaše podjetje ukvarja in kje iščejo tisti, ki bi se radi povezali z vami ter prišli  do vaše ponudbe. Mnogo jih še vedno zaupa oglasom iz časopisa, zato je potrebno raziskati, kdo še vedno rad ‘’lista’’. Če se ukvarjate s prodajo fitnes pripomočkov, boste uporabili čist drugačen vmesnik, kot pa če prodajate rezervne dele za traktorje.

ads

Ali mi pri tem lahko pomaga marketinška agencija?

Vsak, ki bi v svojem poslu rad uspel in podjetje predstavil v najboljši luči je prav, da se odloči za sodelovanje s tovrstnimi strokovnjaki. Specialisti vam bodo pripravili poslovno strategijo, ki mora vsebovati načrt, ki vam pove, kako pridobiti in zadržati kupca in Adwords oglaševanje, da vas bodo hitro našli na spletu.  Se še vedno sprašujete kako uspeti?

Za primer vzemimo turistično zavarovanje, ki je ponujeno pri praktično vseh podjetjih, ki se ukvarjajo z organizacijo počitnikovanj. Vsak odhod v tujino zahteva neke vrste zavarovanje in zato mora oglaševalec ponuditi nekaj novega in edinstvenega da bo opazen in tudi prikazan med prvimi zadetki na iskalniku. Več časa in sredstev kot boste namenili za Adwords oglaševanje, večja bo vaša prodaja, zato prepustite tistim, ki se spoznajo na svoje delo, da vam pomagajo do zmage.