storitve

Ste že slišali za najem fotokopirnih storjev?

Pogosto se zgodi, da ravno v trenutku, ko nujno potrebujemo kopijo dokumentov le ta odpove oziroma javlja neko napako ali pa je zmanjkalo tonerja. Poznana situacija? Se strinjamo, ni prijetno. Če težave ne znamo sami odpraviti je potrebno klicati serviserja, da napravo pregleda, kar lahko tudi traja nekaj dni. V primeru ko dokumente potrebujemo takoj, to ni dobra rešitev. Zaradi podobnih neprijetnih in nepredvidljivih situacij je pametno skleniti najem fotokopirnih strojev.

najem fotokopirnih strojev

Najem fotokopirnih strojev v Ljubljani

Če se odločite za najem fotokopirnih strojev imate na voljo več ponudnikov (npr. eden izmed njih je Anderwald). Glede na vaše potrebe vam strokovnjaki v trgovini svetujejo in pomagajo izbrati najboljšo napravo glede na vaše potrebe. Jasno vam predstavijo prednosti in slabosti naprave kot tudi samega najema ali pa morebitnega nakupa, če vam najem ne ustreza (se pa pri tem izognete začetni investiciji v opremo, ker plačate samo najem).

Ob dostavi vam pokažejo funkcije naprave ter kako deluje. Ko izberete najboljšo napravo za vas ali vaše podjetje vam jo dostavijo na željeno lokacijo, izvedejo priklop, namestijo gonilnike, povežejo napravo z računalniku in vas (ali pa zaposlene) naučijo rokovanja z napravo. Ves čas so na voljo za vprašanja ali pa za odpravo morebitnih težav.

fotokopirni stroj

Izbor naprave

Izbirate lahko med kvalitetnimi barvnimi ali črno-belimi multifunkcijskimi tiskalniki. Vodilni proizvajalci so Konica Minolta in Kyocera. Glede na vaše potrebe izberete kakšen format naprave potrebujete (A3 ali A4) in dodatno opremo. Če vas najem fotokopirnih strojev v Ljubljani trenutno ne zanima pa so na voljo tudi laserski tiskalniki (med drugimi so na voljo tudi v trgovini Anderwald). Tudi pri tiskalnikih lahko izbirate med formati A3 ali A4, kakšno hitrost tiskanja želite, morebitno dodatno opremo in kakšno zalogo papirja potrebujete. Ker naprave ne kupite plačate samo najem in se s tem izognete začetnim stroškom.