storitve

Kombi prevoz: rešitev za varno in udobno pot

Načrtujete službeno druženje, družinsko srečanje ali zabavno potovanje s prijatelji pa ne veste, kako bi prispeli na želeno destinacijo, brezskrbno uživali v druženju in nato varno prišli domov?  Javni prevozi so nepraktični, taksiji predragi, če se tja odpeljete sami pa se boste težko sprostili vedoč, da vas čaka še pot nazaj. Na srečo obstaja popolna rešitev za vašo zagato. Kombi prevoz, pri katerem sami izberete kraj vstopa in izstopa, s seboj lahko vzamete do sedem ljudi in se popolnoma sprostite. Več o tem na https://www.agio.si/kombi-prevoz/ .

kombi prevoz1

Pravočasno na letališče

Kombi prevoz je idealna rešitev tudi za transfer do bližnjih letališč, sploh če potujete v družbi. Zagreb, Dunaj, Trst ali Muenchen, organizirani prevozi s kombijem vas lahko popeljejo tudi izven meja Slovenije. Brez skrbi, kje boste parkirali svoj avto in prispeli pravočasno, da ujamete svoj let. Na pot se boste podali spočiti in polni energije za nepozabna doživetja, ki vas bodo čakala na potovanju.

Kombi prevoz tovora

Učinkovito in varno lahko prepeljete tudi tovor, ki ga morda ne morete prepeljati s svojim avtomobilom. Ali pa ga uporabite pri selitvi večjih kosov pohištva v vaš novi dom! Ne bo vas skrbelo, da bi poškodovali notranjost vašega avtomobila ali ogrozili svojo varnost, ko bi vozili nerodne velike kose tovora v osebnem vozilu.

kombi prevoz tovora1

Brezskrbno na teambuilding in domov

Službeni teambuildingi so vedno zabavni, še toliko bolj, če se udeležencem ni treba obremenjevati z vožnjo do lokacije druženja. Kombi prevoz za skupine do osem lahko na enem mestu pobere skupino sodelavcev, jih odpelje na dogovorjeno mesto in jih nato varno pripelje nazaj. Tovrsten prevoz je podobno praktičen tudi za večja družinska srečanja, dekliščine ali fantovščine oz. podobne dogodke.

Ob vsem tem, lahko poudarimo naslednje prednosti vožnje s kombijem:

  • praktično,
  • varno,
  • varčno,
  • udobno

Katera od teh bi prepričala vas?

One thought on “Kombi prevoz: rešitev za varno in udobno pot

Komentarji so onemogočeni.