storitve

Učinkovita promocijo in gradnja prepoznavnosti

Pri podjetju, katerega dejavnost je tisk na majice, lahko naročite oblačilo z želenim napisom, fotografijo ali grafiko. Storitev je hitra, saj lahko izdelek dobite že v 24-48 urah ali po dogovoru. Ko gre za tisk na majice cena vključuje enobarvni ali večbarvni tisk, pri čemer lahko izbirate med različnimi dimenzijami. Če želite oblikovanje grafike po svojih željah, je potrebno doplačilo. Na voljo so moški modeli v velikostih S, M, L, XL, XXL, 3XL in ženski modeli v velikostih S, M, L, XL. Za manjša naročila pa je na voljo možnost, da so pripravljena v 8 urah od potrditve naročila, vendar to velja ob doplačilu.

kvalitetna vezava diplomskih nalog

Olajšajte si zadnji korak pred zagovorom

Če ste tik pred koncem svojega študija in vas zanima vezava magistrskih nalog, vam podjetje, ki se s tem ukvarja že vrsto let olajša zadnji korak pred zagovorom in poskrbi, da bo ta proces prijeten za vas. Z veseljem vam svetujejo in odgovorijo na vsa vaša vprašanja, saj jim je pomembno, da ste popolnoma zadovoljni s končnim rezultatom. V njihovi knjigoveznici vam je na voljo kvalitetna vezava magistrskih nalog, tudi v zelo kratkem času do 3 ur. Seveda je priporočljivo predhodno naročanje, saj s tem zagotovijo, da bo storitev izvedena še hitreje, v 1-2 urah. Preden začnejo z delom, vam posredujejo ponudbo in pregledajo vaše datoteke, da se prepričajo o ustreznosti.

majice tisk

Učinkovito privabljanje strank in gradnja prepoznavnosti

Tisk na majice je odličen način za promocijo blagovne znamke. V današnjem času obilice informacij je ključno, da podjetja in organizacije pritegnejo pozornost novih strank. Gradnja blagovne znamke je pomembna, saj omogoča prepoznavnost in pomoč pri pridobivanju novih strank ter ustvarjanju stalne baze strank. Eden od najbolj uspešnih načinov promocije je uporaba promocijskega tekstila za tisk na majice. Na njih lahko dodate logotip ali reklamo podjetja. Študija je pokazala, da ima kar 43 odstotkov potrošnikov doma vsaj en promocijski tekstil. Pri izbiri barve tekstila priporočamo, da se odločite za barvo, ki je povezana z vašim podjetjem, vašo dejavnostjo ali celostno podobo podjetja.

vezava diplomskih nalog (2)

Pravočasna priprava tudi za posebne zahteve in tehnične podrobnosti

Če je vaše delo obsežnejše ali ima posebne zahteve, na primer nestandarden format, platnico iz posebnega materiala ali vsebuje načrte in večje formate, vezava magistrskih nalog zahteva nekaj dodatnega časa. Kljub temu se bodo še vedno potrudili, da bo vezava magistrskih nalog pravočasno pripravljena pred oddajo. Če imate težave pri urejanju besedila v programu Word glede na navodila vaše fakultete ali šole, vam lahko priskočijo na pomoč. Ponujajo vam pripravo dokumenta za tiskanje, tako da vam ni treba skrbeti glede kazala, oštevilčevanja, odsekov, prelomov in drugih podrobnosti.

Nasveti za uspešno promocijo in udobno nošenje

Preden naročite tisk na majice, pa je pomembno upoštevati nekaj stvari. Pri promociji s pomočjo tekstila je pomembno , da veste, kdo je vaša ciljna skupina. Glede na to, ali vaša ciljna skupina predstavlja moške ali ženske, se lahko odločite za ustrezne modele tekstila. Glede na namen uporabe se lahko odločite za določen tip storitve. Na primer, če je tisk na majice namenjen zaposlenim kot delovna oblačila, se svetuje printanje logotipa na prsa in tudi zadaj v višini lopatic. Če pa je namenjen kot darilo za pridobivanje novih strank, se priporoča večjo grafiko spredaj in zadaj, da bo vaše reklamno sporočilo bolje vidno.

kvalitetna vezava diplomskih nalog2

Dodatne storitve

Vezava magistrskih nalog ni edina dejavnost podjetja. Poleg tega vam lahko pomagajo tudi pri lektoriranju in prevajanju vašega dela. Vsaka fakulteta ima različne zahteve glede lektoriranja, zato vam priporočajo, da preverite, ali vaše delo potrebuje lekturo, ter ali morda potrebujete tudi izjavo lektorja. Povežejo vas lahko s kvalificiranimi lektorji, ki lahko opravijo svoje delo v nekaj dneh. Preden se izvede kvalitetna vezava magistrskih nalog, pa mora biti delo tehnično brezhibna. Če nimate dovolj časa, volje ali morda znanja za oblikovanje vašega dela, ne skrbite, saj vam lahko na tehnični ravni pomagajo oni.

Ugodna ena, visoka kakovost in udobnost

Ko gre za tisk na majice cena odraža kakovost. Glede na velikosti tekstila, če nimate že predhodno določenih prejemnikov, priporočamo izbiro večjih velikosti, kot so M, L in XL. Vendar je pomembno upoštevati, da so ženske velikosti manjše od moških. Teža ali gramatura tekstila je pokazatelj debeline. Večja kot je gramatura, bolj je tekstil kompakten in topel. Za promocijski tekstil predlagamo izbiro teže med 160 in 190 g/m2. Večina jih je izdelana iz 100% bombaža, saj ima prijeten občutek na koži in so tudi cenovno ugodne. Pri oprijetih modelih je dodan elastan v mešanici z bombažem, medtem ko je tekstil iz 100% poliestra namenjen športnim aktivnostim.

tisk na majice (1)

Pravilno tehnično oblikovanje

Tehnično oblikovanje dela, preden se izvede vezava magistrskih nalog vključuje več vidikov, ki vam zagotavljajo skladnost z zahtevami: pravilno navajanje in citiranje literature ter virov med besedilom, ureditev seznama literature in virov z ustrezno navedbo ter po potrebi iskanje manjkajočih podatkov. Potrebno je urediti nastavitve pisave, velikosti črk, razmika med vrsticami, poravnavanje besedila in številčenje strani. Potrebno je urediti še naslednje: pripravo za obojestransko obliko z zrcalnimi robovi, oblikovanje in pisanje enačb, ureditev sprotnih opomb, oblikovanje glave in noge strani ter oblikovanje tabel, slik, shem in grafov.