storitve

Vrhunska telefona z izjemnimi funkcijami

Samsung Galaxy S23 128 GB je pametni telefon, ki navdušuje s svojo zmogljivostjo. S hitrim polnjenjem 25W boste lahko svoj telefon napolnili v rekordno hitrem času, kar pomeni manj čakanja in več uporabe. Ta funkcija zagotavlja, da ste vedno pripravljeni na poti, brez skrbi glede izpraznjene baterije. Več o modelu si preberite na naslovu: https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-s23-5g-128gb-crna. Samsung Galaxy S23 128 GB deluje na operacijskem sistemu Android, kar pomeni, da imate dostop do širokega nabora aplikacij in funkcij. Poleg tega ponuja obsežen notranji pomnilnik, kar vam omogoča shranjevanje velike količine fotografij, videoposnetkov in aplikacij. Z 8 GB RAM-a pa telefon deluje hitro in brezhibno, ne glede na to, koliko aplikacij imate odprtih hkrati.

Dinamični otoki na zaslonu

Apple iPhone 14 256 GB prinaša izjemno izkušnjo z dinamičnimi otoki na zaslonu. iPhone 14 256 GB deluje na najnovejšem operacijskem sistemu iOS 16, ki prinaša številne izboljšave v hitrosti, varnosti in uporabniških funkcijah. Z iOS 16 lahko uporabniki pričakujejo gladko delovanje aplikacij, hitro odzivnost in izjemno varno uporabo svojega pametnega telefona. Z velikim internim pomnilnikom kapacitete 256 GB in 6 GB RAM-a telefon zagotavlja dovolj prostora za shranjevanje datotek, aplikacij, fotografij in videoposnetkov. Hkrati pa zadostna količina RAM-a omogoča tekoče in brezhibno delovanje večopravilnih aplikacij ter hitro preklapljanje med opravili.

Iphone 14

Vrhunski fotoaparat za odlične posnetke

Samsung Galaxy S23 128 GB je opremljen z glavnim fotoaparatom z ločljivostjo 50 MP, kar zagotavlja izjemno jasne in podrobne posnetke. Ne glede na to, ali fotografirate pokrajino, portrete ali hitre premike bodo vaše slike vedno izstopale zaradi svoje kakovosti. Ta pametni telefon je odlična izbira za ljubitelje fotografije. Z vgrajeno baterijo kapacitete 3900 mAh lahko Samsung Galaxy S23 128 GB zdrži dolgo časa brez polnjenja. To pomeni, da se lahko zanesete na svoj telefon ves dan, ne glede na to, ali brskate po spletu, igrate igre ali snemate videoposnetke. Baterija tega telefona zagotavlja zanesljivo moč za vaše vsakodnevne naloge, brez skrbi glede izpraznjene baterije.

samsung galaxy s23 128 gb

Močan trojni glavni fotoaparat

iPhone 14 256 GB z zmogljivim trojnim glavnim fotoaparatom z 48 MP glavno kamero ter dvema 12 MP kamerama prinaša izjemno kakovost fotografij. Uporabniki lahko pričakujejo ostre in podrobne slike ne glede na okolje ali svetlobne pogoje, kar omogoča večjo ustvarjalnost pri fotografiranju. Z 3200 mAH baterijo iPhone 14 256 GB zagotavlja dovolj moči za celodnevno uporabo. Ne glede na to, ali gre za brskanje po spletu, igranje iger ali snemanje videoposnetkov, ta pametni telefon omogoča dolgotrajno delovanje brez pogostega polnjenja, kar je idealno za aktivne uporabnike. Telefon združuje napredno tehnologijo, zmogljivo strojno opremo in inovativne funkcije, ki nudijo uporabnikom vrhunsko izkušnjo.

Iphone 14-

Okolju prijazen pametni telefon

Njegov poliran kovinski okvir izžareva eleganco, obenem pa je vsak telefon Samsung Galaxy S23 128 GB oblikovan s skrbjo za planet. Uporablja reciklirano steklo, PET-folijo ter naravna barvila, ki so varna za okolje. Poleg tega je embalaža iz recikliranega papirja, kar kaže na zavezanost k okolju. Samsung Galaxy S23 128 GB je opremljen s profesionalno kamero z visoko ločljivostjo in inteligentnimi slikovnimi pikami, ki absorbirajo svetlobo. To omogoča jasne in podrobne posnetke ne glede na svetlobne pogoje. Ne glede na to, ali fotografirate podnevi ali ponoči, lahko zanesljivo ujamete vsak trenutek.

Samsung Galaxy s23

Izjemne funkcije, ki izboljšajo vaše doživetje

S 6,1-palčnim zaslonom Super Retina XDR2, ki vključuje funkcijo Always-On in ProMotion, zagotavlja iPhone 14 256 GB čudovito vizualno izkušnjo. Dinamični otok predstavlja čaroben način interakcije, ki širi meje uporabniške izkušnje. Kinematografski način zdaj podpira 4K Dolby Vision pri 30 sličicah na sekundo, kar omogoča snemanje visoko kakovostnih videoposnetkov. Poleg tega akcijski način zagotavlja gladke in stabilne ročne videoposnetke, ne glede na situacijo. Nove varnostne funkcije, kot je zaznavanje trkov, odlikujejo iPhone 14 256 GB. V primeru nesreče ta funkcija samodejno pokliče pomoč, zagotavljajoč hitro odzivnost v kritičnih situacijah. Hkrati pa napredna tehnologija in močna baterija omogočata celodnevno uporabo in do 23 ur predvajanja videa, kar zagotavlja, da boste vedno povezani in produktivni.

Izjemni nočni posnetki s pomočjo umetne inteligence

Nova funkcija Nightography uporablja umetno inteligenco za izboljšanje nočnih posnetkov. Z ohranjanjem razločnih podrobnosti in barv Samsung Galaxy S23 128 GB tudi pri šibki svetlobi ustvarja slikovno izkušnjo, ki izstopa. Rezultat so nočne fotografije, ki so svetle, barvite in polne življenja, od mraka do zore. Tehnologija dvojnih pikslov sprednje kamere omogoča hitrejše in natančnejše ostrenje, tudi pri šibki svetlobi. Z umetno inteligenco, ki temelji na prepoznavanju predmetov, so selfiji naravni in živahni. Vsak nočni selfi bo zablestel s pristnimi barvami, kar ustvari resničnostno izkušnjo. Telefon omogoča snemanje neverjetno razločnih nočnih videoposnetkov tudi s sprednjo kamero, ki jasno zabeleži vas in vaše prijatelje po sončnem zahodu. Neomejene možnosti ustvarjanja nočnih spominov so sedaj v vaših rokah.

iphone 142

Močna strojna oprema

iPhone 14 256 GB se ponaša z A16 Bionic čipom, ultimativnim čipom za pametni telefon, ki podpira izjemno hitro 5G omrežje. S keramičnim ščitom in vodoodpornostjo predstavlja visoko vzdržljivost, zagotavljajoč vašemu pametnemu telefonu dolgo življenjsko dobo in zaščito pred različnimi nevarnostmi. Z operacijskim sistemom iOS 16 boste imeli še več načinov za prilagajanje vašemu telefonu. Ta sistem omogoča različne možnosti prilagoditve, komunikacijo in skupno rabo, kar vam omogoča, da vaš telefon popolnoma prilagodite.