tehnika

Pametna naložba v vašo produktivnost

Namizni računalniki iz poslovne linije priznanih proizvajalcev, kot so HP, Lenovo in Dell, predstavljajo zlato ravnovesje med dolgo življenjsko dobo in hitrim, tihim in stabilnim delovanjem. Kljub svojim izjemnim lastnostim so novi modeli iz te linije precej dragi, kar pogosto oteži njihov dostop. Zato je nakup obnovljenih modelov iz poslovne linije odlična odločitev, saj omogoča pridobitev odličnega modela najvišje kakovosti po zelo ugodni ceni. Namizni računalniki so postali nepogrešljiv del našega vsakdanjega življenja, uporabljamo jih doma, v službi, v šoli in celo na dopustu. Njihova uporabnost je neprecenljiva, saj nam omogočajo hiter dostop do informacij, zabavo in delo. Mnogi od nas potrebujejo več kot le enega, vendar je cena pogosto omejujoč faktor pri izbiri pravega modela.

Odlična izkušnja za pisarniško delo

MSI monitor PRO MP241X je zasnovan za brezhibno pisarniško delo, saj ponuja optimalno delovno izkušnjo. S svojim minimalnim okvirjem omogoča enostavno postavitev več monitorjev, kar povečuje vašo učinkovitost in produktivnost pri delu. MSI monitor PRO MP241X navdušuje z visoko ločljivostjo Full HD (1920 × 1080), ki omogoča natančno delo doma ali v pisarni. Več si preberite na naslovu: https://www.a1.si/monitorji/monitor-msi-pro-mp241x. Ne glede na to, ali urejate podatkovne tabele, pišete besedila ali uživate v ogledu filma, bo visoka ločljivost poskrbela za jasno in ostro sliko.

MSI monitor PRO MP241X-1

Vrhunska uporabniška izkušnja

Namizni računalniki iz poslovne linije nudijo vrhunsko uporabniško izkušnjo, saj so rezultat najboljših praks proizvajalcev. Uporabljajo najboljše materiale in visoko kompatibilne komponente, kar zagotavlja izjemno zanesljivost in zmogljivost. Kljub vsem njihovim prednostim pa so ti namizni računalniki običajno precej dražji od običajnih modelov iz široko potrošne linije. Kako doseči to kakovost po ugodni ceni? Nakup obnovljenega modela je idealna rešitev. Ti obnovljeni modeli ponujajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo ter prinašajo ničelni ogljični odtis, kar je v današnjem času vedno pomembnejši dejavnik.

namizni računalniki1

Pametna naložba v kvaliteto

Obnovljeni namizni računalniki predstavljajo odlično rešitev za tiste, ki želijo kakovosten sistem po ugodni ceni. Gre za rabljene sisteme, ki so temeljito pregledani in obnovljeni po strogih tehničnih standardih. Nakup obnovljenega sistema iz poslovne linije je izjemno ekonomična odločitev, saj omogoča prihranek približno 50% v primerjavi z nakupom novega sistema. Vendar pa je ključna prednost v tem, da poslovni namizni računalniki ponujajo kar trikrat daljšo življenjsko dobo v primerjavi z modeli iz široko potrošne linije. To pomeni, da ob enem nakupu poslovnega modela pridobite enakovredno uporabno vrednost kot pri nakupu vsaj dveh navadnih modelov. S tihim in stabilnim delovanjem ter manjšim tveganjem za okvare so poslovni modeli zanesljiva izbira, ki odpravlja skrbi glede morebitnih težav z delovanjem.

MSI monitor PRO MP241X

Zaščita oči z napredno tehnologijo

MSI monitor PRO MP241X je opremljen s tehnologijo Flicker-Free, ki preprečuje utripanje zaslona. Utripanje lahko negativno vpliva na vaše oči, zato je ta funkcija ključnega pomena za vaše udobje pri delu. Poleg tega MSI monitor PRO MP241X zmanjšuje modro svetlobo, kar zmanjšuje utrujenost oči tudi ob dolgotrajni uporabi. Tako je vaše delo udobno in brezskrbno, ne glede na čas, ki ga preživite za zaslonom. S programsko opremo MSI Display Kit je upravljanje nastavitev monitorja povsem enostavno. Ne glede na to, ali se pripravljate na intenzivno igro ali mirno večerno gledanje filma, lahko prilagodite način prikaza. Poleg tega vam MSI monitor PRO MP241X omogoča nastavitev barve osvetlitve ozadja, delitev monitorja na polovico za večopravilnost ter številne druge prilagoditve, ki zagotavljajo optimalno izkušnjo.

namizni računalniki2

Vključen operacijski sistem in dodatna vrednost za podjetja

Prihranek je še dodatno povečan, saj je operacijski sistem Microsoft Windows že vključen v ceno modela. To je izjemna ugodnost, še posebej za podjetja, saj prihrani veliko denarja pri vsakem nakupu. S tem se lahko posvetite svojemu delu, saj ni potrebno ločeno kupovanje licenc in nameščanje operacijskih sistemov. Rabljeni namizni računalniki predstavljajo optimalen nakup za različne nivoje uporabe. So poceni, hitro delujoči in visoko kakovostni, obenem pa so obnovljeni po najvišjih standardih. Pomisleki o tveganju nakupa rabljenih modelov so tako povsem odveč. Vsi modeli so ultimativno tehnično obnovljeni, zagotavljajo brezhibno delovanje in enako hitrost kot njihovi novi ekvivalenti. S tem vam je na voljo zanesljiva izbiro in odlična uporabniško izkušnjo.

Tehnične lastnosti za brezhibno delovanje

MSI monitor PRO MP241X ima 23,8″ velik zaslon z visoko ločljivostjo 1920 x 1080 (FHD). Zaslon je tipa VA, kar zagotavlja odlično barvno reprodukcijo. S frekvenco osveževanja 75Hz in odzivnim časom 4ms (GTG) ponuja MSI monitor PRO MP241X gladko prikazovanje hitrih gibanj. Z vidnim kotom 178° / 178° boste lahko udobno gledali zaslone iz različnih kotov. Povezljivost omogočata 1x HDMI (1.4b) in 1x D-Sub (VGA), prav tako pa ima možnost stenske montaže s standardom VESA 75 x 75 mm. S temi tehničnimi lastnostmi bo vaša izkušnja s tem monitorjem vedno brezhibna.

Monitor MSI monitor PRO MP241X

Odlična uporabniška izkušnja in zanesljiva podpora

Podjetje vam zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo z obnovljenimi modeli. Vsi obnovljeni modeli so izključno iz poslovne linije in imajo vsaj 12-mesečno garancijo. Ta garancija vključuje brezplačno tehnično pomoč in podporo za vse nivoje znanja. Visoko usposobljeni tehniki so na voljo, da vam pomagajo, ko jih najbolj potrebujete. Poleg tega zelo odziven računalniški servis poskrbi, da se večina napak reši v zgolj 48 urah, zagotavljajoč nemoten in zanesljiv delovni proces.