storitve

Z najetim vozilom po Sloveniji in v tujino

Se odpravljate na poslovno pot ali pa na dopust? Če je vaš avto v okvari, se lahko odločite za najem vozila, ki ga lahko vozite po Sloveniji, ali pa se z njim odpravite v tujino. V primeru, da boste na potovanje s sabo vzeli še več oseb, se lahko odločite za ugoden renta kombi, ki ga nudijo v podjetju Agio.

Storitev renta kombi vam namreč omogoča, da se z najetim kombijem odpravite kamorkoli po Sloveniji, ne glede na število kilometrov, ki jih boste opravili. Pri izposoji namreč ni pomembna kilometrina, zato boste po prejemu najetega vozila storitev uporabljali za poljubne razdalje. Če boste želeli dolgoročnejši najem, ki je daljši od 29 dni, se lahko dogovorite za posebno ponudbo.

izračun dmv-ja2

Z neomejenimi kilometri lahko potujete tudi v tujino

Ob izposoji renta kombi pa se lahko dogovorite tudi za koriščenje možnosti neomejenih kilometrov, ki vam omogoča, da se z najetim vozilom odpeljete v tujino. Izvajalca morate o tem obvestiti že takoj na začetku, da vam bo pripravil posebno pisno soglasje poslovalnice, v kateri si boste izposodili vozilo.

Po natančnem dogovoru boste za vožnjo v tujino morali doplačati znesek po veljavnem ceniku. Pri tem morate upoštevati tudi ostale pogoje v okviru ponudbe renta kombi, ki so drugačni za vsako stranko, saj ima vsak posameznik drugačne želje. Velja tudi omeniti, da vam kot stalni stranki pripadajo posebni popusti in druge ugodnosti.

izračun dmv-ja

Ugoden renta kombi brez časovne omejitve

Za vožnjo po Sloveniji velja torej neomejeno število kilometrov. Enako pa velja tudi kar se tiče časa trajanja, saj število dni ravno tako ni omejeno. Če se boste odpravili v tujino, lahko ravno tako koristite opcijo neomejenih kilometrov, a boste v tem primeru morali storitev doplačati.

Da bo vaša izkušnja z renta kombi resnično udobna, vam pri podjetju Agio ponujajo brezplačno dostavo vozila na dogovorjeno mesto, če ste od poslovalnice oddaljeni do 20 km. Cena najema pa je odvisna od časa trajanja najema, vrste vozila in tudi izbranega zavarovanja vozila.