storitve

Zanesljiv najem vozil rent a car

Ste se znašli v situaciji kjer potrebujete izposojo avta, kombija ali prikolice? Potem svojo rešitev lahko najdete kar na spletu. Širok izbor ponudnikov, kateri vam zagotavljajo varen in brezskrben najem vozila si lahko ogledate z udobja svojega doma. Eni izmed zanesljivejših ponudnikov rent a car je podjetje Agio, katere prav tako najdete na spletu.

Ko izbirate med ponudniki, so priporočljive naslednje zagotovitve. Hiter in stokoven odziv osebja, za lažje dogovarjanje in prilagoditev ponudbe za individualno stranko. Podpora oziroma asistenca na cesti, saj nesreča nikoli ne počiva. Ter pa seveda ugodna ponudba, konkurenčna z ostalimi ponudniki, za čim manjši strošek najema.

rent a car2

Široka ponudba

Različne situacije izzovejo potrebe po različnih vozilih. Naj se gre za enoprostorca, majhno in varčno osebno vozilo, kombi, ali samo prikolico. Izbirate lahko med resnično široko in pestro ponudbo. Seveda pa se izbor razlikuje od podjetij.

Vsakega od njih se lahko kontaktira in poizve za točno določeno vozilo. Nekateri pa imajo celo na spletni strani obrazec, katerega lahko izpolnete in s tem poizveste točno ceno storitve ter določeno vozilo, katerega bi prejeli v času najema.

Cena za rent a car se seveda razlikuje od časa najema, torej ali si želite avto izposoditi samo za en dan ali za daljše obdobje, ter pa do cenovnega ranka avtomobila. Večina ponudnikov je opremila svoja vozila z letno vinjeto za slovenske avtoceste, ter zagotavlja da po najemu ni dodatnih doplačil.

rent a car1

Nadomestna vozila ter podpora pri rent a car

Večina izmed ponudnikov imajo pogodbe z zavarovalnicami. To pomeni, da ko pride do nezgode, te zavarovalnice krijejo stroške najema nadomestnega vozila, katere priskrbijo omenjeni ponudniki rent a car vozil kot je to npr. podjetje Agio.

Med izposojo takih vozil pa vam ti ponudniki ponujajo tudi 100% podporo. V primeru, da se vam tudi s tem avtom zgodi nesreča, okvara,… vam nudijo 24 urno asistenco na cesti. Tako ste v času najema lahko popolnoma brez skrbi.