storitve

Kvalitetno prevajanje angleščine

Iščete kvalitetno in ugodno prevajanje angleščine? Naj bo to prevajanje angleščine v slovenščino ali obratno, tako storitev danes lahko pošičete kar na spletu. V eni sami storitvi pa ni ponujeno samo prevajanje angleščine, vendar se pri ponudniku lahko dogovorite tudi za sodni prevod ali celo lekturo. Primer ugodnega ponudnika, ki ponuja vse to je Dominatus Digital. Tega si lahko ogledate tukaj: https://prevajanje.spletni-slovar.com/prevajanje-anglescine.

prevajanje angleščine2

Zagotovlj ena kakovost

Pri takih spletnih ponudnikih je prevajanje angleščine strokovno in kakovostno. Strokovni in izkušeni prevajalci bodo poskrbeli za hitro in natančno opravljeno delo. Osebe, ki bodo v roke prejele vaše delo so naravni govorci (native speakers), kar zagotavlja kakovosten končni izdelek, vas pa pušča popolnoma brez skrbi. Ti besedilo prilagodijo različnim kulturam in drugim značilnostim okolja. Zanesljivost in garancija pri takih podjetjih ni tuja, mnogi ponudijo tudi vračilo denarja v primeru, da s storitvijo ne boste zadovoljni.

Za vsa dodatna vprašanja ali pomoč pa so vam ti strokovnjaki na voljo za povpraševanje. Za natančno ocenitev stroškov ali potrebnega časa, se lahko obrnete na njih preko ponudnikove spletne strani.

prevajanje angleščine1

Izračun cene

Cena take storitve se seveda nanaša na dolžino vašega besedila ter pa dodatnih želja, kot je na primer lektura. Na spletu lahko najdete ugodne ponudnike, kateri za svoje delo vzamejo 15 evrov na avtorsko stran. Avtorska stran je 1500 znakov brez presledkov. Zaradi različnih velikosti pisav, števila alinej, slik in drugih dejavnikov je takšen način obračunavanja najboljši. Če imate v dokumentu veliko slik, je lahko navadnih strani veliko, avtorskih pa precej manj. Za natančno ocenitev stroškov in določitev časovnih okvirjev je potrebno predhodno poslati besedilo.

V primeru, da želite informativni izračun cene, pa lahko na zgoraj podani povezavi vnesete podatke o svojem projektu. Tako boste prejeli ceno prilagojeno vašim potrebam pri ponudniku Dominatus Digital. Ti imajo na spletni strani objavljen cenik vseh storitev, ter več kontaktov, kjer lahko izveste vse kar vas zanima.